Το γραφείο μελέτης της AOPB κατέχει την τέχνη του σχεδιασμού καλουπιών έγχυσης και της προσαρμογής του σχεδιασμού των πλαστικών κομματιών στη διαδικασία έγχυσης.
Η μελέτη του εργαλείου πραγματοποιείται με βάση σχέδια σε χαρτί ή τον ψηφιακό ορισμό των κομματιών. Χάρη στην CAD, η ρεαλιστική απεικόνιση των προϊόντων σας θα δώσει μορφή στις ιδέες σας.
Εάν χρειαστεί, θα σας καθοδηγήσουμε στην επιλογή των υλικών και θα επικυρώσουμε μαζί τη γεωμετρία των κομματιών.
Αναπτύσσουμε και κατασκευάζουμε ποτά ενυδάτωσης πλούσια σε ηλεκτρολύτες (Να, Κ, Μγ, Ca, Zn, Se ...) που ταιριάζουν με την ταυτότητα της μάρκας σας.
Η εμπειρία μας στον αθλητισμό υψηλού επιπέδου μας επιτρέπει να αναπτύσσουμε πολύ συγκεκριμένα ποτά με υψηλή διατροφική αξία.
Προσαρμόζουμε τη μορφή συσκευασίας στις απαιτήσεις σας.
Σχεδίαση μιας ομάδας ελεύθερων επαγγελματιών για την υλοποίηση των έργων σας με: - Τη δημιουργία της μάρκας σας - Τη σύνταξη των υποστηρικτικών σας υλικών επικοινωνίας - Την απόκτηση επισκεψιμότητας, leads, χρηστών, πελατών...
Σε αυτή τη ξύλινη συσκευασία, θα βρείτε το ξυράφι ασφαλείας μας από γαλλική δρυ που έχει υποστεί επεξεργασία με λάδι λιναριού για να αντέχει στο νερό. Αυτό το όμορφο παραδοσιακό ξυράφι είναι πιστοποιημένο PEFC και προέρχεται από οικολογικά διαχειριζόμενα δάση. Συνοδεύεται από 10 λεπίδες από ανοξείδωτο ατσάλι με φινίρισμα πλατίνας και από το στερεό σαπούνι ξυρίσματος με άρωμα πράσινου τσαγιού - λεμονιού.
Κατάλληλο για όλους, το ξυράφι και το στερεό σαπούνι ξυρίσματος είναι unisex και μπορούν να χρησιμοποιηθούν τόσο στο σώμα όσο και στο πρόσωπο :)
Τα συστατικά
Σύνθεση του στερεού σαπουνιού ξυρίσματος :
Από τον Σεπτέμβριο του 2017, μια νέα πρότυπη ISO 16128 έχει καθορίσει μια μέθοδο υπολογισμού των δεικτών φυσικότητας, φυσικής προέλευσης, βιολογικής και βιολογικής προέλευσης. Αυτό το κοινό αναφοράς επιτρέπει τη σύγκριση όλων των εμπορικών σημάτων σε μια κοινή βάση.
Για το σαπούνι ξυρίσματος, ανάλογα με τις προμήθειες, αυτό το ποσοστό κυμαίνεται από 80,8% έως 85,12%, γνωρίζοντας ότι εργαζόμαστε πάντα για να μεγιστοποιήσουμε αυτό το ποσοστό.
Ο Γιάν και ο Σιάν Ζουάν Περίερ μόλις έγραψαν και εικονογράφησαν δύο βιβλία μαγειρικής, το ένα αφιερωμένο στην παραδοσιακή κινεζική κουζίνα και το άλλο με συνταγές από όλο τον κόσμο.